کمبودی برای تأمین گوشت مرغ نخواهیم داشت
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی تغییر جیره غذایی از کنجاله به دیگر نهادهای دامی را در جهت بهرهور کردن تولید و رهایی از مشکلات فعلی عنوان کرد و تغذیه را از عوامل تغییر ژنتیک در دام و طیور برشمرد.
به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، محمدابراهیم حسننژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی امروز ۲۳ آبان ماه در افتتاحیه هشتمین همایش بینالمللی و نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان ایران، گفت: تغذیه در فعالیتهای دامی و دامپروری مقوله مهمی است و بر اساس مطالعات جدید جهانی، ژنتیک را نیز تحت تأثیر قرار میدهد.
وی با اشاره به تنگنا و محدودیتهای تولید مانند خشک بودن شرایط آب و هوایی کشور، افزود: به جهت الویت تأمین غذا استفاده از تکنولوژی در بخش تغذیه تأثیر بسزایی در بازدهی تولید خواهد داشت.
به گفته حسننژاد برای تولید مواد پروتئینی و تأمین غذا نیازمند فعالیتهای علمی و تکنولوژی در بخش دام و طیور هستیم که نمونههایی از آن در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرارگرفته است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به مشکلات در حوزههای بازرگانی از جمله سامانه بازارگاه، لجستیک و حملونقل و گلایههای تولیدکنندگان در بخش دام و طیور، افزود: مشکلاتی در این بخش وجود دارد و به آن واقف هستیم.
برچسب ها :اخبار کشاورزی ، پایگاه خبری کشاورز نگار ، پایگاه خبری کشاورزی ، خبر کشاورزی ، خبرگزاری کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0