کارگاه آموزشی آشنایی با طبخ آبزیان در شهرستان مهدیشهر برگزار شد
مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با طبخ آبزیان در شهرستان مهدیشهر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، بهرام فلاحی در حاشیه برگزاری این کارگاه آموزشی با اشاره به اهمیت ارزش غذایی ماهی اظهار داشت: ماهی به عنوان غذای سلامتی مطرح است و با توجه به انواع و اقسام پروتیئنهایی که دارد میتواند به عنوان یک غذای سالم مطرح باشد.
وی با بیان اینکه این کارگاه آموزشی آشنایی با طبخ آبزیان با هدف ارتقا سطح آگاهی مردم درباره اهمیت و ارزش غذایی آبزیان برگزار شد خاطرنشان کرد: یکی از مزیتهای مصرف ماهی نسبت به سایر آبزیان این است که چربی به نام امگا ۳ دارد و این چربی غیر اشباع و ضد رسوب رگها است و از بیماری تصلب شرائین و سایر بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند.
مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: ماهی تنها پروتئین سفید است که انسان میتواند آن را از ۶ ماهگی تا سن ۸۰ یا ۹۰ سالگی مصرف کند و هیچ محدودیت تغذیهای برای آبزیان وجود ندارد.
فلاحی با بیان اینکه ماهی پروتئینهای قابل جذب دارد و نسبت به سایر پروتیئنها بالای ۹۵ درصد آن جذب بدن میشود گفت؛ امتیاز دیگر ماهی با سایر پروتئینها این است که ماهی انواع و اقسام ویتامینها از جمله “آ”، “دی” و سایر ویتامینها را دارد و گوشت ماهی میتواند نیاز بدن به انواع ویتامینها و انواع مواد معدنی مانند منیزیوم،، سلنیوم و فسفر را تأمین کند.
وی افزود: همچنین دیگر مزیت ماهی این است که اسید آمینه که بدن قادر به ساخت آن نیست با مصرف گوشت ماهی تأمین میشود.
مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه این روزها مصرف ماهی در کشور نسبت به دنیا نصف شده است خاطرنشان کرد: مصرف آبزیان در استان ۶ و نیم کیلوگرم است و در کشور ۱۳ کیلو گرم و این رقم در دنیا بین ۲۲ تا ۲۳ کیلوگرم است.
فلاحی تصریح کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده، یکی از علتهای کمی مصرف ماهی در کشورهای جهان سوم یا درحال توسعه این است که مردم از تنوع و ارزش غذایی آبزیان اطلاع ندارند و با توجه به مطالعات انجام شده در کشور های توسعه یافته مصرف سرانه بین ۲۶ تا ۵۰ کیلوگرم است اما در کشورهای در حال توسعه با توجه به مسائل فرهنگی مصرف بسیار کمتر است .
وی با بیان اینکه این دوره های آموزشی با مشارکت مدیریت شیلات، مدیریت ترویج و مدیریت جهاد کشاورزی مهدیشهر برگزار شد افزود: تنوع غذایی بسیاری در محصول ماهی وجود دارد و خانمهای خانه دار می توانند با ماهی غذاهای مختلفی از جمله قلیه ماهی، استیک ماهی، ماهی شکم پر و ماهی سرخ شده درست کنند وخانواده را از ارزش عذایی ماهی بهره مند کنند.
مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه امسال سومین کارگاه آموزشی آشنایی با طبخ آبزیان در سطح استان سمنان برگزار شد افزود: برنامه ریزی برای برگزاری این کارگاه آموزشی در سطح تمامی شهرستان های در دستور کار است.
برچسب ها :اخبار کشاورزی ، پایگاه خبری کشاورز نگار ، پایگاه خبری کشاورزی ، خبر کشاورزی ، خبرگزاری کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0