کد خبر : 4983
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۷:۳۵

کشت محصولات نشایی در میامی در حال انجام است؛۲۵۰ هکتار از اراضی میامی زیر کشت پیاز است

کشت محصولات نشایی در میامی در حال انجام است؛۲۵۰ هکتار از اراضی میامی زیر کشت پیاز است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: کشت محصولات نشایی در این شهرستان در حال انجام است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: کشت محصولات نشایی در این شهرستان در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار،  محمد حسینی اظهار داشت: پیاز یکی از محصولات کشت بهاره شهرستان میامی است و سطح زیر کشت این محصول در این شهرستان بالغ بر ۲۵۰ هکتار است.

وی گفت: در روش معمول کشت محصولات که به صورت سنتی است حدود ۱۵ کیلو گرم بذر در واحد سطح مصرف می‌شود اما با توجه به شرایط اقلیمی و خشکسالی‌های مکرر و کاهش منابع آبی یکی از روش هایی که باعث بهره‌وری مصرف آب می‌شود کشت نشایی محصولات مختلف سبزی، صیفی‌جات و سایر محصولات است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی خاطرنشان کرد: در روش کشت نشایی مقدار بذر مصرفی به ۴ تا ۵ کیلوگرم کاهش می‌یابد.

حسینی افزود: در روش سنتی اواخر بهمن و اوایل اسفند ماه کشت مستقیم انجام می‌شود اما در کشت نشایی از اواخر اردیبهشت ماه نشا از خزانه مادری به زمین منتقل و حدود سه ماه  صرفه جویی در مصرف آب صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به دیگر مزایای کشت نشایی گفت: یکنواختی سطح سبز مزرعه، کاهش عملیات وجین و افزایش عملکرد در واحد سطح از مهمترین مزایای کشت نشایی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی همچنین از افزایش درآمد بهره‌بردار  به عنوان دیگر مزایای کشت نشایی نام برد.

 

خبرنگار: حسین امیرعبدالهیان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.