کد خبر : 3891
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۹

تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور

تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور
در بیست و دومین روز از آذرماه سال جاری مراسم تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار شد.

در بیست و دومین روز از آذرماه سال جاری مراسم تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، صبح امروز روز سه‌شنبه (۲۲ آذر ماه) آیین تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کشور مستقر در کرج با حضور معاونین وزیر جهاد کشاورزی و مدیران ستادی و استانی برگزار شد.

علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این همایش به ارتباط خوب وزارت جهاد کشاورزی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره و به مقایسه بین پژوهش و فناوری و جایگاه کشورمان در سطح بین‌المللی پرداخت.

وی با بیان این که ایران از لحاظ شاخص تولیدات علمی رتبه اول در منطقه و رتبه ۱۵‌ام در جهان را دارد، گفت: کشورمان در حوزه فناوری و نوآوری در سال ۲۰۱۴ رتبه ۱۲۰ را در بین ۱۳۲ کشور داشت که در رتبه‌بندی سال جاری به رتبه ۵۳ رسیده‌ایم.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه با اشاره به اجرای طرح یارانه تجاری‌سازی در کشور، تصریح کرد: ۷۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان در کشور داریم که حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد آنها در پارک‌های علم و فناوری مستقر هستند؛ اکنون ۵۱ پارک علم و فناوری، ۲۶۰ مرکز رشد و ۲۸ مرکز تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در کشور فعالیت دارند.

به گفته وی ۱۲ هزار هیات علمی در حوزه کشاورزی داریم که ۲ هزار هیات علمی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج سازمان جهاد کشاورزی مشغول به کار هستند.

خیرالدین با اشاره به این که امسال برای جهاد کشاورزی سال بسیار خوبی تاکنون بوده است، گفت: با همت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، پارک علم و فناوری جهاد کشاورزی را راه‌اندازی کردیم که یکی از پارک‌های موفق است .

حمایت کمیسیون کشاورزی از توسعه عملیاتی کردن تحقیقات کشاورزی

سمیه رفیعی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش با تاکید بر حمایت کمیسیون کشاورزی از توسعه و عملیاتی کردن تحقیقات کشاورزی، گفت: شاهد اجرای تحقیقات بسیار خوبی در حوزه کشاورزی هستیم و این تحقیقات بسیاری از دغدغه‌های این حوزه مانند “لکه سفید” در تولید میگو و فناوی ساخت گرده‌افشان برای درخت نخل را با هزینه کم برای نخلداران را رفع کرده است.

وی با تاکید بر کاربردی شدن تحقیقات در جهت رفع وابستگی، افزود: الگوی کشت کلید رفع مشکلات است، وزارت جهاد کشاورزی اهتمام خوبی برای عملی شدن الگوی کشت دارد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم، از ۱۵ نفر پژوهشگر برتر، ۱ نفر پژوهشگر برتر (وزارت علوم و تحقیقات و فناوری)، ۱ دانشمند منتخب یک درصد برتر جهانی سال ۲۰۲۲، ۷ نفر دستاورد برتر و ۱ نفر حامی منتخب پژوهش فناوری (رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور) تجلیل شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.