لزوم تدوین آییننامه دفاع از حقوق کشاورزان توسط اتاق اصناف کشاورزی ایران
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: باید آییننامه دفاع از حقوق کشاورزان توسط اتاق اصناف کشاورزی تدوین شود و مطالبه درونبخشی را حتماً مد نظر داشته باشید. به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، محمد قربانی معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در جلسه اجلاس اتاق اصناف کشاورزی ایران با موضوع همایش ملی
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: باید آییننامه دفاع از حقوق کشاورزان توسط اتاق اصناف کشاورزی تدوین شود و مطالبه درونبخشی را حتماً مد نظر داشته باشید.
به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، محمد قربانی معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در جلسه اجلاس اتاق اصناف کشاورزی ایران با موضوع همایش ملی شناسنامهدار کردن باغات اظهار کرد: اتاق اصناف کشاورزی یک مجموعه کاملاً قانونی است و همه زیرساختهای لازم را دارد و باید بدرخشد.
وی افزود: اتاق اصناف کشاورزی ایران با توجه به آییننامههای قانونی باید حرکت به سمت توسعه بخش کشاورزی را به عنوان یک نهاد فعال و پشتیبان بخش کشاورزی و مطالبهگر آغاز کند و جامعه بهرهبرداران بخش کشاورزی را به حرکت درآورد.
قربانی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی از اتاق اصناف کشاورزی حمایت میکند و راه را برای فعالیت این اتاق باز میکند.
وی تاکید کرد: اتاق اصناف باید در شورای گفتگوی کشور حضور داشته باشد و مسایل را در این شورا و در حضور وزرا برطرف کند.
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که دفاع از حقوق کشاورزان چند وجه دارد، اذعان کرد: باید آییننامه دفاع از حقوق کشاورزان توسط اتاق اصناف کشاورزی تدوین شود و مطالبه درونبخشی را حتماً مد نظر داشته باشید.
وی بر کامل کردن ساختار براساس قانون تاکید کرد و افزود: همچنین تلاش کنید ساختار دانشبنیان شود تا بتوانید به راحتی مسایل را برطرف کنید.
قربانی خاطرنشان کرد: با استفاده از ظرفیت کشاورزان و بهرهبرداران به عنوان یک کانون همگرایی مسایل را مطرح و برطرف کنید.
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: قیمت جهانی کود بسیار افزایش یافته که ما ۷۰ درصد آن را پرداخت میکنیم و ۳۰ درصد بر عهده کشاورزان خواهد بود.
امنیت غذایی کشور مربوط به بخش زراعت است
در ادامه این نشست، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: تشکیل اتاق اصناف کشاورزی را به فال نیک میگیریم و امیدواریم بتواند در بخش کشاورزی اثرگذار باشد.
وی ادامه داد: اتاق نباید خود را به دولت متکی کند، دولت محدودیتهای بسیاری دارد و ما نمیتوانیم خارج از چارچوب دولت اقدام کنیم.
مهاجر در رابطه با اجرای الگوی کشت گفت: الگوی کشت را پس از ۵۰ سال اجرایی میکنیم که مولفههای آن نیاز کشور، اقلیم و اقتصاد کشور است و در اقتصاد الگوی کشت و اقلیم اتاق اصناف باید به وزارت جهاد کشاورزی کمک کند.
وی افزود: امنیت غذایی کشور مربوط به بخش زراعت است و در این راستا مهمترین عنصر در تولید کود است که تمام دستگاهها برای تامین آن پای کار هستند.
لزوم اجرای بیمه مرکزی در تمام استانها
قاسم پیشهور رئیس نظام صنفی کشاورزی نیز در این نشست اظهار کرد: به فرموده امام صادق (ع) «کشاورزان گنجهای روی زمین هستند» و شما نمایندگان این گنجها هستید.
وی افزود: در حال حاضر کدگذاری در قالب پروانه و شناسنامه باغات در استانها انجام شده است.
پیشهور تصریح کرد: ما با فناوری اطلاعات ارتباط موثری داریم و به سامانه سماک و سَبَک متصل شدهایم، همچنین بیمه مرکزی را در استانهایی مانند مازندران اجرایی کردهایم که باید در همه استانها انجام شود تا کشاورزان با خیال راحت به تولید بپردازند.
برچسب ها :اتاق اصناف کشاورزی ، نظام صنفی کشاورزی ، وزارت جهاد کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0