کد خبر : 2262
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۴:۰۷

فراهم کردن سازوکار داخلی و صادرات برای تولیدات عشایری/ اجرای طرح جهادی واکسیناسیون رایگان دام عشایر

فراهم کردن سازوکار داخلی و صادرات برای تولیدات عشایری/ اجرای طرح جهادی واکسیناسیون رایگان دام عشایر
رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: حمایت از عشایر با فراهم کردن سازوکار داخلی و صادرات تولیدات آنان انجام می‌شود.

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: حمایت از عشایر با فراهم کردن سازوکار داخلی و صادرات تولیدات آنان انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، عباس پاپی‌زاده در شورای عشایری تویسرکان با حضور نماینده مردم تویسرکان در مجلس، فرماندار و مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان در محل فرمانداری تویسرکان اظهار داشت: یکی از وظایف دولت در قبال تولیدکننده به ویژه جامعه عشایری حمایت از تولیدات و فراهم کردن سازوکار داخلی و صادرات تولیدات آنان است.

گوشت از عشایر کیلویی ۱۸۲ هزار تومان خریداری می‌شود

این مقام مسوول گفت: خوشبختانه اقدام خوبی در خرید داخلی از عشایر در حال انجام است به طوری که گوشت از عشایر کیلویی ۱۸۲هزار تومان خریداری و با هدف حمایت از مصرف کننده با قیمت پایین‌تر در بازار عرضه می شود.

پاپی‌زاده با بیان اینکه اقدام دیگری که سال گذشته صورت گرفت و امسال هم به دنبال آن هستیم، صادرات دام عشایر است که فرصت مهمی برای اقتصاد کشور است و تلاش می‌کنیم با پیگیری‌های خوب وزیر جهاد تا دو هفته آینده صادرات دام عشایر را به منظور حمایت از تولیدات داخلی نهایی کنیم.

وی افزود: با توجه به علاقمندی کشورهای حوزه خلیج فارس به گوشت دام عشایر، معمولا این کشورها برای خرید گوشت تا دو برابر قیمت جهانی هزینه می‌کنند و ما می‌توانیم با همان میزان ارز حاصل از صادرات گوشت داخلی، دو برابر گوشت وارد کشور کنیم در این صورت هم از تولید کننده حمایت می‌شود و هم فراوانی گوشت در کشور در حمایت از مصرف‌کننده اتفاق می‌افتد.

بودجه امسال در حوزه عشایر با رشد تاریخی مواجه است

رئیس سازمان امور عشایر ایران بیان داشت: در تامین بودجه عشایری دچار مشکل بودیم که با پیگیری‌ نمایندگان مجلس بودجه امسال با رشد تاریخی مواجه است و اتفاقات خوبی در حوزه عشایر رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه جمعیت عشایری استان همدان در خودکفایی و تولید گوشت قرمز کشور نقش مهمی دارند، گفت: سال گذشته اعتبارات عمرانی استانی عشایر همدان پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود که خوشبختانه امسال در بودجه ملی ۱۸ میلیارد تومان به امور عشایر همدان اختصاص یافته است.

پاپی‌زاده افزود: از مصوبات سفر هیات دولت برای امور عشایر استان همدان ۱۴۰ میلیارد تومان اختصاص یافته که با اعتبارات ارزش افزوده به ۱۶۰میلیارد تومان می رسد که در مقایسه با بودجه سال قبل بیش از ۳۰درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه کل اعتبارات امور عشایر تویسرکان با ارزش افزوده حدود ۲۵۰ میلیون تومان بود، افزود: با کمک خوبی که نماینده مردم تویسرکان داشت از محل اعتبارات ملی چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای عشایر تویسرکان در سال جاری اختصاص داده‌ایم.

۱۵ درصد از عشایر را با پنل خورشیدی برق‌رسانی کرده‌ایم

رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه تاکنون ۱۵ درصد از عشایر را از طریق پنل خورشیدی برق‌رسانی کرده‌ایم، به پیگیری امضای تفاهمنامه با وزارت نیرو به منظور برق‌رسانی به عشایر اشاره کرد و گفت: برنامه داریم طی این تفاهمنامه در مدت دو سال جامعه عشایری را برای اولین بار زیرپوشش نعمت برق قرار دهیم.

پاپی‌زاده گفت: در آبرسانی سیار به عشایر دچار مشکلاتی هستیم به گونه‌ای که برای جمعیت بزرگ عشایر در کشور تنها ۲۸۰ کامیون تانکردار آبرسان داریم.

وی با اشاره به این که در بودجه ۱۴۰۱ مبلغ ۳۵۰۰ میلیارد تومان در بند ب تبصره ۵ بین مطالبات پیمانکاران وزارت راه و سازمان امور عشایر برای خرید تانکر آبرسان در نظر گرفته شده، بیان کرد: در صورت پرداخت حداقل نصف این اعتبار به سازمان امور عشایر می توانیم ۳۰تا ۴۰تانکر در استان همدان خریداری ‌کنیم.

واکسیناسیون رایگان دام عشایر در حال انجام است

رئیس سازمان امور عشایر ایران در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: طرح جهادی واکسیناسیون رایگان دام عشایر با همکاری دامپزشکی، بسیج و امور عشایر در حال انجام است و سعی می‌کنیم در مناطق عشایری همدان این خدمات ارائه شود.

پاپی‌زاده با اشاره به اینکه بنا داریم از دو منبع تسهیلات در اختیار جامعه عشایری قرار دهیم، افزود: یک منبع از محل اعتبارات بند ب ماده ۵۲ از منابع صندوق توسعه ملی است که سال گذشته ۲۵۰میلیارد تومان تامین شد و برای سال جاری نیز ۶۰درصد افزایش خواهیم داشت.

وی افزود: محل دیگر تسهیلات تبصره ۱۶ قانون بودجه است که حدود ۶۲ هزار میلیارد تومان از این اعتبار در اختیار استانداران گذاشته شده و براساس جمعیت عشایری، میزان تولید و… به عشایر داده می‌شود که این تسهیلات ارزان قیمت و با بازپرداخت پنج ساله است که می‌تواند کمک خوبی برای تامین علوفه و نهاده دامی مورد نیاز عشایر باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.