کد خبر : 1327
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۴:۰۲

مدیر جهاد کشاورز دامغان خبر داد:

کشت نخود در شهرستان دامغان؛ کشت نخود به‌عنوان یک ماده غذایی تأمین‌کننده پروتئین در اولویت است

کشت نخود در شهرستان دامغان؛ کشت نخود به‌عنوان یک ماده غذایی تأمین‌کننده پروتئین در اولویت است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان با اشاره به کشت محصول نخود در اراضی کشاورزی این شهرستان گفت: کشت نخود به‌عنوان یک ماده غذایی تأمین‌کننده پروتئین در اولویت است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان با اشاره به کشت محصول نخود در اراضی کشاورزی این شهرستان گفت: کشت نخود به‌عنوان یک ماده غذایی تأمین‌کننده پروتئین در اولویت است.
به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، علی‌اصغر امامیون در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای امنیت غذایی کشور و حفظ حاصلخیزی خاک و منابع تولید و رعایت تناوب زراعی کشت حبوبات از جمله نخود در دستور کار معاونت زراعت قرار گرفته است.
وی گفت: نخود از خانواده لگومینوز و اصلاح‌کننده خاک به‌عنوان یک ماده غذایی تأمین‌کننده پروتئین در اولویت برنامه‌های این مدیریت قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان تصریح کرد: ازاین‌رو به‌منظور ترویج کشت این محصول اقتصادی این مدیریت در سطح ۵ دهم هکتار در منطقه رودبار اقدام به کشت کرده است.
امامیون گفت: ارائه مشاوره فنی و دستورالعمل‌های کاشت و داشت و تأمین بخشی از نهادهای از جمله بذر رایگان از حمایت‌های این مدیریت است.
وی تصریح کرد: گفتنی است این گیاه قابلیت کشت پاییزه دارد و در راستای بهره‌وری بهینه از منابع آبی و کنترل بحران خشک‌سالی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.