وزیر جهاد کشاورزی:
کشت فراسرزمینی تا ۱۰۰ هزار هکتار در غنا قابلیت توسعه دارد
وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشت فراسرزمینی توسط سرمایهگذاران ایرانی در کشور غنا با توجه به ظرفیتهای موجود و در صورت رفع موانع تا ۱۰۰ هزار هکتار قابل توسعه است.
به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، سید جواد ساداتینژاد در حاشیه هفتمین اجلاس کمیسیون مشترک دایمی همکاریهای ایران و غنا در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره امکان توسعه کشت فراسرزمینی، ضمن بیان این مطلب افزود: در حال حاضر ۵ هزار هکتار در غنا کشت فراسرزمینی داریم.
وی افزود: برای توسعه کشت فراسرزمینی در این کشور با محدودیتها و موانعی روبرو هستیم و براساس مذاکراتی که در این اجلاس انجام دادیم قرار شد با همکاری طرف غنایی، این مشکلات برطرف شود.
وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: بخشی از این موانع مربوط به مالکیت زمینهایی است که به کشت فراسرزمینی اختصاص داده شده است.
وی در مورد محصولات مورد نظر در کشت فراسرزمینی نیز گفت: در توسعه کشت فراسرزمینی بیشتر به دنبال تولید دانههای روغنی و نهادههای دامی هستیم.
ساداتینژاد تصریح کرد: یکی از درخواستهای کشور غنا در بخش کشاورزی است و ما امیدواریم توسعه همکاری در بخش مکانیزاسیون و خدمات آن و همچنین در حوزه دانشبنیان را با این کشور داشته باشیم.
مشوقهای مالیاتی غنا برای توسعه کشت فراسرزمینی
در حاشیه این اجلاس، وزیر فرهنگ، هنر و گردشگری غنا نیز در پاسخ به پرسش خبرنگار ما در زمینه ارایه تسهیلات به سرمایهگذاران ایرانی برای کشت فراسرزمینی اظهار داشت: روابط غنا با ایران، یک رابطه راهبردی و جدی است و همانطور که وزیر جهاد کشاورزی اشاره کرد ۵ هزار هکتار زمین در غنا در اختیار ایرانیها برای کشاورزی قرار گرفته و زیر کشت رفته است.
محمد ابراهیم اول افزود: ما قصد داریم این سطح کشت را افزایش دهیم و از آن حمایت میکنیم.
وی با بیان این که مقامات دولتی، تسهیلات را برای بخش خصوصی به منظور کشت و تولید فراهم میکنند، گفت: از این رو دولت غنا با ایران مذاکره کرده و از طریق همین اسناد که به امضا رسید، تسهیلات فراهم میشود تا بخش خصوصی در غنا سرمایه گذاریاش را انجام دهد و ما مشوقهای مالیاتی در اختیارشان قرار میدهیم.
ابراهیم اول در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار وزارت جهاد کشاورزی در مورد مدت همکاری برای کشت فراسرزمینی اذعان داشت: رابطه ما با ایران یک رابطه راهبردی است و ایرانیها تا جایی که بخواهند این رابطه در راستای منافع دو کشور گسترش پیدا میکند و ما حاضریم امکاناتمان را در اختیارشان قرار دهیم.
وی ادامه داد: ایران و غنا برادر هستند و ما به این رابطه به صورت پایدار نگاه میکنیم.
برچسب ها :پایگاه خبری کشاورز نگار ، پایگاه خبری کشاورزی ، پایگاه_خبری_کشاورزنگار ، خبرگزاری کشاورزی ، کشاورز نگار ، کشاورز_نگار ، کشاورزنگار ، کشاورزی ، وزارت جهاد کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0