هفت محصول کشاورزی استان سمنان پروانه کیفیت استاندارد گرفت
مدیرکل استاندارد استان سمنان گفت: هفت فقره پروانه استاندارد تشویقی حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی استان در راستای افزایش کیفیت و سلامت محصولات تولیدی کشاورزی سال گذشته صادر شد. به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار به نقل از ایرنا، عباس رستمی ابراز داشت: نشان حد مجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی با هدف کاهش
مدیرکل استاندارد استان سمنان گفت: هفت فقره پروانه استاندارد تشویقی حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی استان در راستای افزایش کیفیت و سلامت محصولات تولیدی کشاورزی سال گذشته صادر شد.
به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار به نقل از ایرنا، عباس رستمی ابراز داشت: نشان حد مجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی با هدف کاهش استفاده از سموم و آلاینده های مورد مصرف در تولید محصولات خام کشاورزی و رعایت مقدار مصرف آنها با حدود مجاز موجود در استانداردهای ملی مربوطه صادر میشود.
وی افزود: پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها برای محصولات خام کشاورزی استان سمنان مانند خیار گلخانهای، گوجه فرنگی گلخانهای و فلفل شمشیری گلخانهای صادر شده و گواهینامه حد مجاز آلایندهها به مدت سه سال اعتبار دارد و پس از این مدت باید دوباره تمدید شود.
مدیرکل استاندارد استان سمنان تصریح کرد: نشان حد مجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی بر اساس دستورالعملها، برای انواع محصولات خام کشاورزی زراعی، باغی، گلخانه ای و قارچ خوراکی تولیدی و بسته بندی شده در داخل کشور، کاربرد دارد.
رستمی تصریح کرد: دستورالعمل نشان حد مجاز آلایندهها در محصولات کشاورزی با همکاری سازمان ملی استاندارد در وزارت جهاد کشاورزی تدوین شده است که برای اعطای این نشان، محصولات هم از نظر مقدار باقیمانده آلایندههای فلزی و هم از نظر باقیمانده سموم در آزمایشگاههای مجهز همکار سازمان ملی استاندارد ایران بررسی میشود.
برچسب ها :پایگاه خبری کشاورز نگار ، پایگاه خبری کشاورزی ، پایگاه_خبری_کشاورزنگار ، خبرگزاری کشاورزی ، سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ، سازمان_جهاد_کشاورزی_استان_سمنان ، کشاورز نگار ، کشاورز_نگار ، کشاورزنگار ، کشاورزی ، وزارت جهاد کشاورزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0