صید بیش از ۱۳ هزار تن ماهی کیلکا طی ۹ ماهه امسال
۱۳ هزار و ۴۱۹ تن ماهی کیلکا طی ۹ ماهه امسال از آب های استان های گیلان و مازنداران صید شد. به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این مطلب افزود: این میزان صید ماهی کیلکا نسبت به مدت
۱۳ هزار و ۴۱۹ تن ماهی کیلکا طی ۹ ماهه امسال از آب های استان های گیلان و مازنداران صید شد.
به گزارش پایگاه خبری کشاورز نگار، مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این مطلب افزود: این میزان صید ماهی کیلکا نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد رشد نشان می دهد.
مختار آخوندی، سهم مازندران از این میزان صید را ۶۳ درصد و سهم استان گیلان را ۳۷ درصد عنوان کرد.
وی با بیان این که ۷۴ فروند شناور صیادی در صید ماهیان کیلکا مشارکت داشتند، اظهار داشت: ۴۴ درصد از این شناورها در استان مازندران و ۳۰ فروند در استان گیلان، کار صید را انجام داده اند.
وی گفت: بیش از ۹۰ درصد از کیلکاهای صید شده به مصرف تولید پودر ماهی می رسد در حالی که این گونه ماهی دارای ارزش غذایی بالایی است.
آخوندی بر بازارپسندی این گونه ماهی تاکید و اضافه کرد: بخش تحقیقات و فرآوری بر ذائقه پسندی ماهی کیلکا کار می کند.
وی ادامه داد: معمولا سه گونه ماهی کیلکا با نام های آنچوی، معمولی و چشم درشت از آب های خزر صید می شود که ۹۰ درصد آن سهم گونه معمولی است.
مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران در مورد قیمت ماهی کیلکا نیز اذعان داشت: قیمت عمده هر کیلوگرم ماهی کیلکا به طور متوسط ۶۵۰۰ تا ۶۶۰۰ تومان برای تولید پودر ماهی و برای مصرف انسانی هر کیلو گرم ۹۵۰۰ تا ۱۱ هزار تومان می باشد.
وی اظهار داشت: فصل ممنوعیت صید کیلکا در بهار به مدت یک ماه و نیم است که توسط صیادان رعایت می شود و گاهی این مدت از سوی صیادان به سه ماه هم افزایش پیدا می کند.
آخوندی تصریح کرد: با توجه به این که صیادان ماهی کیلکا ثابت هستند و تعلق خاطر به صید این گونه ماهی دارند از این رو صید غیر مجاز در این حوزه صورت نمی گیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0